Contact

Big Face dieren T-shirts - Rottweiler

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De blik van de Rottweiler kan van alles betekenen. Spelen, knuffelen of een robbertje stoeien? Dit T-shirt met de daarop het levensgrote gezicht van een Rottweiler is een gaaf geschenk dat gegarandeerd veel aandacht trekt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De blik van een Rottweiler is indringend. Het duurt even voordat je weet wat er precies in de sportieve hond omgaat. Met zijn grote, bruine ogen is hij altijd op zijn hoede en weet precies wanneer er gevaar dreigt. Goed volk? Dat laat hij zich ook graag aaien en verheugt hij zich op een spel met de bal of een stok. De kop van de Rottweiler op dit 3D T-shirt is zo levensecht, dat het zomaar kan gebeuren dat iemand spontaan 'stok' of 'vang bal' tegen je roept! In ieder geval trek je hiermee altijd de aandacht, want door het driedimensionale effect en de gedetailleerd weergegeven details is het net alsof je de Rottweiler al hoort ademen.

Heeft de drager een beetje een 'buikje', dan komt dat in dit geval het T-shirt alleen maar ten goede. De kop van de Rottweiler krijgt daardoor nog meer diepte en zal nog nadrukkelijker de aandacht trekken. Niet alleen de 3D print is van een hoogwaardige kwaliteit, ook het materiaal en de afwerking van het katoenen shirt zijn absoluut eersteklas. Aangezien het T-shirt al is voorgewassen, blijft de grootte van het shirt ook na het wassen gelijk en krimpt niet. Een fantastisch cadeau bij kerst, sinterklaas of als verjaardagscadeau voor een hondenliefhebber.

Productdetails

  • Motief: Rottweiler
  • Materiaal: 100% katoen
  • De T-shirts zijn voorgewassen en krimpen daardoor niet

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T08:42:15+00:00