Contact

Big Face dieren T-shirts – Poedel

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De lange neus, het kroesachtige haar, dat kan alleen een poedel zijn! De poedel is een hond die altijd de aandacht trekt, of je hem nu mooi vindt of niet. Door de 3D print in reuzenformaat is dit T-shirt een knaller, een aandachtstrekker, een prachtig cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De poedel is al een opvallende hond, waardoor zijn kop in reuzenformaat natuurlijk een enorme aandachtstrekker is. Wie dit sensationele T-shirt onder ogen krijgt, knippert meestal eerst even met zijn ogen, want het dier lijkt wel echt. De drager van het shirt kan in ieder geval rekenen op voldoende aandacht en vrolijke gezichten. Bovendien is het een mooi instrument om in een café of op een feestje het ijs te breken of beter gezegd het ijs te laten breken. Met dit speciale shirt word je vast en zeker aangesproken, dan staat buiten kijf. Misschien reageren er zelfs wel honden of andere poedels op het shirt als je door het park loopt, je weet het nooit!

Het dragen van een Big Face T-shirt met poedel kan dus vrolijke en levendige situaties opleveren. Naast zijn functie als grappige aandachtstrekker is het shirt ook nog eens van een bijzonder hoge kwaliteit. De afwerking is perfect en het materiaal bestaat voor 100% uit katoen. Bovendien is dit shirt met de grappige poedelkop voorgewassen. Dat betekent dat het T-shirt niet krimpt en dat ook de 3D print van de poedel na meermaals wassen dezelfde goede kwaliteit behoudt. Een origineel kerstcadeau voor hem of haar.

Productdetails

  • Motief: Poedel
  • Materiaal: 100% katoen
  • De T-shirts zijn voorgewassen en krimpen daardoor niet.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:54:11+00:00