Contact

Big Face dieren T-shirts – Mopshond

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Als iemand over je T-shirt aait, dan komt dat door de enorme 3D-print van de vriendelijke mopshond. Hij ziet er levensecht uit en voor je het weet ben je er van in de ban. Een cool cadeau voor hondenliefhebbers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat ben jij een lieve mopshond, wil je een koekje? Oh, ben jij het! Deze mopshond op dit coole 3D-shirt trekt meteen alle aandacht naar zich toe en doet bijna vergeten dat er ook nog iemand achter staat. Vooral liefhebbers van honden zullen de drager van dit bijzondere T-shirt blijven aankijken, want de mopshond heeft nu eenmaal die grappige, ingedrukte neus en zijn goedmoedige uitstraling. De ogen, de wenkbrauwen, de snoet, alles is zo groot en zo gedetailleerd vormgegeven, dat is echt uniek. Bovendien bezit het shirt een blikvangersgarantie, want keer op keer blijf je de lieve mopshond aankijken. De korte haren in het gezicht, de natte neus en de ietwat droevig ogen, het is allemaal ongelooflijk realistisch weergegeven.

Ook na het wassen van het 3D T-shirt blijft de mopshond en het T-shirt onveranderd groot. Dat komt, omdat het T-shirt van een hoogwaardige kwaliteit is en bovendien al is voorgewassen. Door de zorgvuldige afwerking van de naden gaat het beestachtig fraaie T-shirt lang mee. Heerlijk om te dragen als je met de hond op stap bent, maar natuurlijk ook gewoon als T-shirt voor allerlei gelegenheden. Een passend cadeau voor dierenvrienden en hondenliefhebbers in het bijzonder. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Productdetails

Motief: Mopshond
Materiaal: 100% katoen
De T-shirts zijn voorgewassen en krimpen daardoor niet

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:44:32+00:00