Contact

Big Face dieren T-shirts – Gorilla

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wauh, dat lijkt wel een echte gorilla! Het is verbluffend te zien hoe realistisch het 3D effect bij dit Big Face dieren T-shirt werkt. De imponerende blik van deze grote mensenaap dwingt echt respect af. Een origineel kado-idee voor de feestdagen of als verjaardagskado!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Mannen met een buikje hebben bij het dragen van dit Big Face dieren T-shirt een voordeel. Immers, door de bolling wordt het driedimensionale effect van deze gorilla verstevigd en ziet de aap er nog een stuk realistischer uit. De grote kop van de gorilla trekt overal alle aandacht. Dat komt niet alleen door de precieze details die in de print zijn opgenomen, maar vooral door de derde dimensie, die van het T-shirt een grappig kledingstuk maakt. Sommige mensen zullen proberen hun vingers in de grote neusgaten te steken, zo echt zien ze eruit. Of misschien aaien ze wel over de haartjes onder zijn lip om te zien of hij beweegt!

De zwarte batik achtergrond is ideaal om de look van de wilde gorillakop op af te beelden. Als iemand graag in het middelpunt van de belangstelling wil staan, dan is het voldoende om alleen dit T-shirt aan te trekken, de rest gaat vanzelf. Het shirt beschikt over de nodige stijl en de kwaliteit van het kledingstuk is bijzonder goed. Aangezien het dieren T-shirt al is voorgewassen, blijven ook na meermaals wassen het motief en de maat onveranderd. Door de perfecte drukkwaliteit en het zuivere katoen is dit T-shirt een prachtig kado voor de kerstdagen, bij Sinterklaas of als verjaardagskado.

Productdetails

  • Materiaal: 100% katoen
  • De T-shirts zijn voorgewassen en krimpen daardoor niet.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T21:19:34+00:00