Contact

Big Face dieren T-shirts – Chihuahua

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een bijzonder kleine hond in een bijzonder grote uitvoering! De kop van een kleine chihuahua reuzegroot op een T-shirt plus het imposante 3D effect, dat is echt cool. Een passend cadeau voor liefhebbers van excentrieke T-shirts en chihuahua-fans.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hij geldt als de kleinste hond van de wereld. De beroemde hotelsdochter Paris Hilton draagt er ook eentje die ze de naam Tinkerbell heeft gegeven. Nee, ze draagt de hond niet op haar shirt maar in haar arm. De chihuahua past waarschijnlijk ook in een handtas, maar dan moet hij niet zo groot zijn als op dit Big Face dieren T-shirt.

Omstanders krijgen vast en zeker een lach op hun gezicht als ze de kop van het hondje zo groot op een T-shirt zien staan!. De chihuahua kijkt onschuldig naar voren en door het driedimensionale effect lijkt het alsof zijn neus en ogen op het shirt zijn geplakt. Dat bijzondere effect maakt het shirt zo uniek. Daarnaast is het kledingstuk van een bijzonder goede kwaliteit. Alles is perfect afgewerkt, de samenstelling bestaat uit 100% zuiver katoen én het T-shirt is voorgewassen. Dat houdt in dat ook na vele wasbeurten het T-shirt niet krimpt en ook de 3D print er net zo blijft uitzien als voor de eerste wasbeurt.

Hondenliefhebbers en dan vooral de fans van de kleine chihuahua honden zullen ondersteboven zijn van deze bijzondere aandachttrekker, maar natuurlijk is het shirt ook geschikt voor iedereen die gewoon eens iets bijzonders wil dragen, iets opvallends.

Productdetails

  • Motief: Chihuahua
  • Materiaal: 100% katoen
  • De T-shirts zijn voorgewassen en krimpen daardoor niet.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:36:24+00:00