Contact

Big Face dieren T-shirts - Bulldog

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Angstaanjagend, hoewel, nou ja, het is moeilijk te zeggen wat er precies in het hoofd van deze bulldog omgaat. Dat typeert deze soort hond, die met een bijzonder realistische en kwalitatief uitstekende print op dit T-shirt is afgebeeld. Het 3D effect maakt hem levensecht. Een passend cadeau voor hondenliefhebbers!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

'Hey Bulldog' is een nummer van de Beatles en de kans is bijzonder groot dat iemand het spontaan zingt als hij dit Big Face dieren T-shirt met de enorme grote kop van de bulldog ziet. De karakteristieke hangende wangen, de strenge ogen en de typische muil zijn van een geniale fotokwaliteit. Het driedimensionale effect levert een uniek shirt op dat overal geheid de aandacht trekt. Door de reuzegrote afmeting van de bulldogkop kun je gewoon niet om deze beroemde hondensoort heen. Loop je in de zomer in dit shirt over straat, dan vragen kennissen en vrienden vast en zeker waarom je de hond uitlaat en of je ook bijt. Deze leuke reacties passen bij een opvallend, excentriek shirt. Natuurlijk kun je zelf ook iets zeggen of nog beter, iets blaffen!

Het Big Face dieren T-shirt is geen eendagsvlieg, maar een kledingstuk dat lang meegaat. Dat komt onder andere door de eerste klas afwerking en het materiaal. Het bestaat uit 100% zuiver katoen. Bovendien is het T-shirt voorgewassen, waardoor het niet krimpt en de opvallende afbeelding van de viervoeter er na meermaals wassen ook net zo uit blijft zien als voordat het gewassen werd. Een origineel kerstcadeau voor hem of haar.

Productdetails

  • In S, M, L en XL
  • 100% katoen
  • De T-shirts zijn voorgewassen en krimpen daardoor niet.

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:13:11+00:00