Contact

Big Face dieren T-shirts – Boxer

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zullen we spelen? Die vraag kun je geheid verwachten als je dit Big Face dieren T-shirt met daarop de enorme kop van een boxer draagt. Het zijn immers honden met een speels karakter. Door het geniale 3D effect van de print verschijnt de boxer levensecht en is dit T-shirt een fraai en vooral origineel kerstcadeau voor hem of haar.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vertel je iemand over een boxer op je T-shirt, dan denkt hij meteen aan Muhammad Ali of Sylvester Stallone als Rocky. Laat je het shirt zien, dan is de verbazing reuze groot. Allereerst vanwege de hond, maar ook door het formaat en het driedimensionale effect, waardoor de hond bijna bij je op schoot springt. Gelukkig zijn boxers niet agressief en willen ze graag spelen. Daarom kan het gebeuren dat je met dit shirt aan opeens een tennisbal krijgt toegeworpen en een kind graag met je spelen wil. Immers, de ogen, de neus, de witte vlek op de haren, alles ziet er zo echt uit. Je moet ook niet raar opkijken als je in de deuropening staat en de postbode het tuinhekje niet durft te openen. Hij weet niet hoe honden reageren.

Dit T-shirt is bijzonder opvallend door de precieze, hoogwaardige fotoprint. De techniek die hiervoor is gebruikt is net zo hoogstaand als de kwaliteit van dit shirt, dat van 100% zuiver katoen is vervaardigd. Bovendien is het voorgewassen waardoor het niet krimpt en de hondenkop er ook na meermaals wassen nog uitziet als nieuw. Een perfect kerstcadeau voor hem of haar. Het Big Face T-shirt is in de maten S, M, L en XL verkrijgbaar.

Productdetails

  • In S, M, L en XL
  • 100% katoen
  • De T-shirts zijn voorgewassen en krimpen daardoor niet.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:29:15+00:00