Contact

Big Face dieren T-shirts – Adelaar

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Adelaars staan voor onafhankelijkheid, overzicht, macht en schoonheid. Deze driedimensionale adelaarskop lijkt uit het T-shirt te willen vliegen. Een absolute blikvanger en een fraai cadeau-idee voor stoere, bedachtzame en intelligente vrienden of kennissen
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het oog van de adelaar is niet alleen een titel van een bekende Scandinavische film, het geeft ook een bepaalde zienswijze aan. De adelaar heeft vanaf grote hoogte altijd het overzicht en als roofvogel heeft hij dan ook weinig te vrezen. Hij is krachtig en vliegt als een koning door de lucht. Iedereen respecteert deze bijzondere roofvogel, waarvan de kop op het Big Face dieren T-shirt in een enorme afmeting is afgebeeld. Maar het is niet niet alleen de gigantische omvang, maar vooral het driedimensionale effect wat bij iedereen direct in het oog springt.

De grote ogen lijken dreigend, maar ze geven vooral aan dat met deze vogel niet te spotten valt. Met de dikke, puntige snavel bevindt hij zich altijd in een positie om direct aan te kunnen vallen. Zijn doordringende blik kun je niet uit de weg gaan. Wie dit bijzondere T-shirt draagt, krijgt gegarandeerd reacties en veel bewonderende blikken. De adelaar heeft namelijk iets edels, iets wat respect afdwingt. Op de grijze, batik achtergrond ziet de gigantische vogel er niet alleen zeer fraai, maar ook zeer indrukwekkend uit. Door de hoge kwaliteit van het katoenen T-shirt krimpt hij niet en blijft ook na meermaals wassen in dezelfde toestand. Een excellent cadeau-idee om vrienden eens mee te verrassen!

Productdetails

  • Motief: Adelaar
  • Materiaal: 100% katoen
  • De T-shirts zijn voorgewassen en krimpen daardoor niet

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T00:15:29+00:00