Contact

Big Face dieren T-shirt – Haas

Vanaf € 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Heeft iemand een echte haas op het shirt geplakt? Het driedimensionale effect wekt in ieder geval die indruk. Een origineel cadeau van hoogwaardige kwaliteit en dus een lange levensduur.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Jij kunt me dus vertellen hoe je door een koe wordt gevangen? Op die vraag moet je bedacht zijn als je met het levensgrote gezicht van een haas op je T-shirt loopt. Door het speciale 3D-effect is de haas bijna niet meer van een echt dier te onderscheiden. En dus kunnen mensen opeens vragen of je de oplossing voor een probleem weet. Immers, je weet nooit hoe een koe een haas vangt! Daarnaast is dit bijzondere T-shirt een leuk cadeau-idee voor degene die op alle vragen 'mijn naam is haas' antwoordt!

De snorharen zijn om aan te raken, zo echt lijken ze naar voren te staan. De drager van het T-shirt moet er dus op bedacht zijn dan mensen in zijn of haar omgeving even willen voelen of die haren echt zijn. Jongens en mannen met een buikje zien er in de Big-Face T-shirts van The Mountain helemaal perfect uit, want daardoor krijgt het dierengezicht meer diepte en is het driedimensionale effect nog sterker. Natuurlijk een passend cadeau bij Pasen, maar ook bij andere gelegenheden is het leuk om iemand met dit grappige T-shirt te verrassen. Je schenkt daarmee niet alleen een stuk plezier, maar ook kwaliteit. Het katoenen shirt is voorgewassen en behoudt daardoor ook na het wassen zijn model en juiste maat.

Productdetails

  • Motief: Haas
  • Materiaal: 100% katoen
  • De T-shirts zijn voorgewassen en krimpen daardoor niet

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T22:55:35+00:00