Contact

Bierteller + flesopener

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wellicht een leuk idee, om tijdens het volgende feestje eens bij te houden hoeveel bier er nu echt gedronken wordt! Dit kan heel eenvoudig met deze bierteller. Bovendien is het ook nog eens een flesopener. Perfect voor een gezellige avond!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze flesopener kan iets heel bijzonders. Hij heeft een ingebouwde teller. Als je een flesje met deze opener opent, verschijnt er een digitaal cijfer op het display. Leuk om eens bij te houden hoeveel bier er nu daadwerkelijk doorheen gaat tijdens een feestje. Natuurlijk heeft de flesopener ook een reset knop. Zo kun je elke keer opnieuw beginnen met tellen. Maar niet alleen tijdens een feestje, ook op vakantie gaat er vaak ongemerkt heel wat bier en andere alcoholische drankjes doorheen. Door te tellen wordt je er even bij stil gezet hoeveel er gedronken wordt.

Dit maakt het makkelijker om alcoholgebruik beperkt te houden. Dankzij deze opener is er geen ontkomen meer aan dat er weer eens te veel bier doorheen gegaan is de vorige avond.Lang nadat je zelf in staat bent om bij te houden hoeveel je drinkt doet deze flesopener het wel voor je. Vaak twijfel je wel eens over hoeveel bier je nu moet halen voor een gezellig avondje. Dat is met deze teller ook niet meer nodig. Na een avond bijhouden hoeveel er gedronken wordt, weet je ook precies hoeveel bier je voor het volgende feestje nodig hebt. Een ideaal cadeau-idee voor iedereen die wel van een feestje met wat drankjes houdt. Maar ook een handige gadget als je mensen er eens bewust van wilt maken hoeveel ze daadwerkelijk drinken. Doordat de aantallen digitaal bijgehouden worden kun je diegene met zijn neus op de feiten drukken. De flesopener is dus veelzijdig inzetbaar. Een origineel en nuttig cadeau-idee.

Productdetails

Afmetingen: 14 x 5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T11:24:31+00:00