Contact

Bierkoeler met flesopener

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De zomer kan beginnen! Hoe kan je het seizoen beter inluiden dan met een koel biertje uit de bierkoeler met geïntegreerde flesopener. Alles wat je nodig hebt voor een verfrissend biertje heb je vanaf nu bij de hand. De stijlvolle metalen emmer wordt een hit op iedere barbecue of tuinfeest!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Als het weer langzaam beter wordt, het zonnetje gaat schijnen en als je weer met vrienden en familie de hele dag buiten kan zitten, zul jij je als echte outdoor-fan helemaal opleven. Heerlijke middagen in het park, avonden barbecuen met vrienden of de hele dag lekker luieren in de tuin. Zon, frisse lucht en bloeiende planten en bomen. Hoe kan de zomer nu nog beter worden?

Juist! De dag wordt nog beter onder het genot van een ijskoud biertje. Helaas is het soms lastig deze bij hoge temperaturen bier koud te houden en iedere keer naar binnen lopen om een biertje uit de koelkast te pakken, is ook geen optie. Deze bierkoeler biedt de oplossing! Bovendien zal het design van deze koeler bij alle mannen zeker in de smaak vallen. Op de zijkant staat „ice cold beer“ geschreven. Wat wil een man nog meer? De bierkoeler ziet eruit als een kleine kuip, die met ijsblokjes gevuld kan worden. Handig, want zo kan je de bierflessen koud uit de „badkuip“ pakken. Daarnaast heeft de bierkoeler een geïntegreerde flesopener aan de zijkant.

Flesopeners verdwijnen op feestjes gemakkelijk. Nu hoef je daar niet lang meer naar te zoeken: daar waar de flessen te vinden zijn, bevindt zich ook altijd de opener. Voor de volgende zomerse mannenavond, voor de barbecue-liefhebber of voor jouw outdoor-vriend een heel mooi cadeau!

Productdetails

  • met ijsblokjes (en bier) vullen en dan ijskoud bier genieten
  • Voorzien van een aan de zijkant geïntegreerde flesopener en draaghengsel
  • 16,5 x 30 x 20 cm uit metaal (verzinkt, roestvrij)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T08:00:52+00:00