Contact

Bierholster

Vanaf € 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie hard aan het werk is heeft af en toe een pauze nodig en op die momenten wil je jouw biertje graag in de buurt hebben. Met de bierholster bind je jouw bier gemakkelijk aan je riem vast en raak je deze nooit meer kwijt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Echte bouwvakkers hebben hun belangrijkste gereedschap aan hun riem vastgemaakt zodat ze deze op ieder moment snel kunnen pakken. Een welverdiend biertje na een harde dag werken, of al in de pauze is natuurlijk ook onderdeel van dit belangrijke gereedschap en verdient daarom een plek aan je riem. Dat kan nu met deze bierholster. De bierholster is een mooie houder gemaakt van leder en biedt ruimte voor een flesje van standaard 33 cl formaat.

De holster is gemakkelijk aan je riem te bevestigen en zorgt ervoor dat jij altijd je biertje of ander drinken kan pakken. Wanneer je jouw handen vol hebt met klusmaterialen of vanwege alle bouwwerkzaamheden geen zicht meer hebt op je omgeving is de bierholster jouw redder in nood en verzekert dat jij onder het genot van een biertje, of een ander drankje natuurlijk weer even zicht krijgt op alle werkzaamheden. Ideaal voor tijdens het klussen of tijdens een wandeling zodat jij je handen intussen vrij kan houden. De bierholster is een ideaal cadeau voor mensen die altijd hun biertje kwijtraken. Door de holster te bevestigen aan je riem zit deze altijd op dezelfde plek en hoef je er niet meer naar om te kijken. Dit zorgt ervoor dat je vooral tijdens het klussen je focus kan houden op de belangrijke werkzaamheden die je uitvoert en verzekert dat jij in elk geval de dag kan afsluiten met een lekker biertje.

Productdetails

  • Materiaal: leder
  • Formaat: 20 x 9,5 x 7,3 cm
  • Past aan een riem tot max. 4 cm breed
  • Voor flesjes of blikjes tot 6,6 cm doorsnede

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T06:20:48+00:00