Contact

Bierglazen set "Bierblik"

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Proost! Eindelijk een sixpack waarbij het bier nooit op zal raken! Met deze glazen wordt het drinken van bier een stijlvolle aangelegenheid en je kunt deze bierblikken telkens weer bijvullen. Het is daardoor een elegant cadeau voor alle bierdrinkers, die graag in goed gezelschap een verfrissend biertje drinken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Bij feestjes en barbecues nemen jouw vrienden vast ook vaak een sixpack bier mee. Helaas zijn het meestal bierblikken, waaruit het bier helaas minder lekker smaakt dan uit een bierglas. Jij neemt naar de volgende verjaardag of andere gelegenheid wel een heel bijzondere sixpack mee.

Met deze sixpack zal de ontvanger in ieder geval langer doen dan met de normale zes biertjes uit blik en de biertjes smaken bovendien heerlijk verfrissend. Bovendien zijn ze ook nog beter voor het milieu dan de normale blikken of flessen bier. Deze bierglazen, vormgegeven als bierblikken, zijn daarom een geweldige verrassing voor iedereen die kan heerlijk geniet van een biertje op zijn tijd. De stijl van de handige bier to-go blikken kan nu gecombineerd worden met de hoge eisen van echte bierglazen. Als je nu thuis met je vrienden proost, heb je tegelijkertijd dus het gevoel uit zowel blik als ook uit glas te drinken. Met deze glazen heb je in feite het beste van twee werelden.

De glazen zijn een prachtig idee om mee te brengen naar feestjes of naar de barbecue met de vriendengroep. Als je fanatieke bierliefhebbers kent, is dit ook een perfect idee voor hun verjaardag of een goed cadeau voor Sinterklaas. Met deze set breng je letterlijk en figuurlijk leven in de brouwerij. Bierpullen maken geen kans meer!

Productdetails

Set van 6 glazen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:17:24+00:00