Contact

Bierglas pils - halve liter

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Dit bierglas is een absolute must voor alle liefhebbers van de betere pils. Zeg nu zelf, niets zo leuk als tussen pot en pint me je eigen gepersonaliseerde bierglas uit te pakken! Een super cadeau-idee om een persoonlijke noot toe te voegen aan een van de favoriete activiteiten van je man of vriend.

* Verplichte velden

€ 14,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

”Beter één pint in de hand dan…” of toch iets in die aard. Een perfect getapte pint van het vat of ijskoud uit het flesje brengt bij menig mensen het water op de lippen. En als zij dan vervolgens het bier aan de lippen kunnen zetten met hun eigenste glas, dan ontstaat er een ongeziene harmonie. Dichters en schrijvers kunnen er boeken van vol pennen, maar dit gevoel wordt nog het beste beschreven aan de toog zelf. Of thuis in de zetel of op het terras met de benen omhoog.

Je kan je vader, vriend, collega, oom of buurvrouw een geweldig plezier doen met dit gegraveerde bierglas. Voor de personalisering kan je trouwens kierzen uit twee ontwerpen. Kies je voor een zegeldesign met bijvoorbeeld “Beste Papa” en daaronder de respectievelijke naam? Dat kan! Of spreekt de laurierkrans je meer aan? Ideaal voor verjaardagen of jubilea bijvoorbeeld. Hier kan je ook een naam kiezen en in de krans is er plaats voor een cijfer. Ideaal cadeau om de dorstigen te laven!

Productdetails

  • Let op: Gelieve geen speciale tekens te gebruiken voor de gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:02:02+00:00