Contact

Bierboom

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Heb je geen groene vingers, maar wil je toch een 'plant' in huis? Dan komt deze bierboom als geroepen. De bierboom van hout en vilt heeft een sterke magneet om bierdopjes vast te houden. Hoe meer biertjes jij en je vrienden drinken, hoe meer bladeren de bierboom heeft. Dit is een leuk cadeau voor een verjaardagsfeest van een vriend. Of neem het mee bij de volgende mannenavond zodat al die bierdopjes niet rondslingeren.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze bierboom ziet er stoer uit met zijn levenswerk van bierdoppen. Dit is een grappige blikvanger voor in huis voor op de salontafel of in de keuken. Het geheim van de aluminium bladeren zit hem in de sterke magneet. De magneet kan ongeveer 60 bierdoppen tegelijkertijd vasthouden

De stam van de boom is gemaakt van hout en de voet van vilt en hout. Samen met de aluminium bierdoppen ontstaat er zo een mooi kunstwerk voor in huis. Een kunstwerk dat groeit naar mate de gezelligheid in de vorm van het aantal gedronken biertjes toeneemt.

Een ander voordeel van de bierboom is dat bierdopjes niet meer rondslingeren daar waar gasten er op kunnen stappen. Lukt het je nooit om planten in huis in leven te houden? Ook dan is de bierboom een uitkomst. Geef de bierboom cadeau bij een verjaardag van een vriend of als verrassing bij de volgende mannenavond.

Productdetails

  • Houdt tot 60 bierdoppen
  • Handgemaakt
  • Met sterke magneet
  • Afmetingen: ongeveer 9 cm doorsnee en 12 cm hoogte (zonder bierdoppen)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:13:32+00:00