Contact

Betaalmethodes

Op Smyla.be bieden wij u verschillende veilige betaalmethodes aan:

Bancontact
Met Bancontact kun je de bestelling eenvoudig betalen via de app op je smartphone of tablet. Betalen met Bancontact brengt geen extra kosten met zich mee en er hoeft ook geen aparte account aangemaakt te worden. Omdat een betaling met Bancontact direct geregistreerd wordt, kunnen wij je bestelling vrijwel direct verwerken en zal er geen onnodige vertraging zijn:

  1. U voert uw kaartnummer en vervaldatum in
  2. U wordt doorverwezen naar de website van uw bank waar na validatie van uw identiteit de bestelling wordt voltooid
  3. Op het scherm ziet u een bevestiging van betaling
  4. Finaliseer uw bestelling door op "Valideren" te klikken

Creditcard
Bij ons kan je ook veilig en gemakkelijk met creditcard betalen. Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express. Pas nadat wij de bestelling verzonden hebben, wordt de betaling van de creditcard geboekt. Bij een eventuele retourzending wordt het bedrag weer op de creditcard teruggeboekt. Je creditcardgegevens worden per SSL-verbinding versleuteld verzonden. Met deze hoge veiligheidsstandaard is een bestelling bij Smyla.be met een creditcard veilig.

PayPal
Ook betalen per PayPal is mogelijk bij ons. Na het bevestigen van de bestelling, wordt je doorgestuurd naar PayPal. Wanneer je al een account bij PayPal hebt kan je na het inloggen de betaling bevestigen. Wanneer je nieuw bij PayPal bent kan je jezelf als gast aanmelden of een account openen, en dan de betaling bevestigen. Zodra de betalingsbevestiging bij ons binnen is, wordt je bestelling verwerkt. Het duurt over het algemeen slechts enkele minuten voordat wij de PayPal betaling ontvangen.

Bankoverschrijving
Wanneer je voor overschrijving kiest, ontvang je onze bankgegevens per e-mail nadat je de bestelling bevestigd (controleer aub je spambox wanneer je niet direct een e-mail van ons ontvangt). Zodra de betaling bij ons geregistreerd is, wordt je bestelling verwerkt. De aangegeven levertijd geldt na registratie van de betaling. Afhankelijk van de bank kan het twee tot vier werkdagen duren voordat wij de betaling registreren. Vermeld bij de overschrijving alstublieft het bestelnummer zodat wij je betaling snel kunnen verwerken.

2023-02-08T01:58:29+00:00