Contact

Beschrijfbaar babypakje

Vanaf € 26,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze krijtbord bodysuit is ongetwijfeld een van de schattigste cadeautjes die we hebben. Steek je kleine spruit in dez grijze of roze, 1-delige bodysuit en hij of zij ziet er al ongelooflijk lief uit. Wanneer je dan nog iets op het krijtbordje schrijft wordt je kleintje helemaal de ster! “Star of the family!”
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze vertederende bodysuit past zich aan alle stemmingen en evenementen aan, want je kan het ten allen tijde zelf personaliseren door met een krijtje een tekstje of tekening op het krijtbordje te zetten.

”Smospot”, wanneer de puree weer eens alle kanten uitvloog of “zzzzzzz” wanneer het tijd is om te gaan slapen. De keuze is helemaal vrij. Het resultaat is altijd grappig en je kleintje zal telkens de aandacht naar zich toe weten trekken (als dat al niet het geval was).

Je kan natuurlijk van je kindje ook een soort wandelend agenda maken en allerlei zaken opschrijven die je niet mag vergeten. Of hem of haar tijdens het winkelen als levend booschappenlijstje inzetten. Een ideaal cadeau voor jonge ouders of voor op de babyborrel. Originele en creatieve kleding waar je maanden plezier aan zal beleven! “Zonnetje in huis!”

Productdetails

  • Meer gedetailleerde info na keuze.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:25:19+00:00