Contact

Beschermengel sleutelhanger

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze beschermengel sleutelhanger is een mooi cadeau om aan een dierbaar persoon te geven. Met het touwtje is deze makkelijk te bevestigen aan een sleutelbos zodat de drager zich altijd beschermd voelt. Een lief cadeautje met een bijzondere betekenis.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen kan wel een beetje extra geluk en bescherming gebruiken in het leven. Een houvast in de willekeurigheid van het bestaan en iets om het geluk mee in eigen handen te nemen. Deze beschermengel die je als sleutelhanger met je mee kan dragen is een lief cadeau om iemand een hart mee onder de riem te steken. De engel is gemaakt van hout en is uitgerust met een uitgesneden hartje en vleugeltjes. Hierdoor zal het zonlicht altijd door het hart van het engeltje schijnen. Er is een mooi label aan de sleutelhanger vastgemaakt waar ´Your Security´ (jouw bescherming) op staat en je er aan herinnert dat jij wat extra hulp bij je hebt.

De beschermengel sleutelhanger is ideaal om in tijden van onzekerheid aan een dierbaar persoon te geven om deze even te laten weten dat jij er voor deze persoon bent. Of dit nou om positieve of negatieve onzekere tijden gaat, deze beschermengel zal altijd meegaan om wat positiviteit en bescherming uit te stralen. De beschermengel sleutelhanger is ook heel mooi voor in huis voor bij een collage of een mooie foto. Waar je hem ook aan vast maakt en hoe vaak je er ook bij stil staat, hij is er om jou of een goede vriend of vriendin bij te staan wanneer dat nodig is.

Productdetails

  • Lengte: 8 cm
  • Gewicht: 0,01 kg

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T05:49:09+00:00