Contact

Bellenblaas-set "Love is in the air"

€ 6,90
(€ 172,50 / l) Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Een super leuk idee om cadeau te doen tijdens een bruiloft of een verloving. Of natuurlijk op alle andere gelegenheden waarbij de liefde gevierd wordt. Bellenblazen, dat is weer eens iets anders dan rijst gooien!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Bellenblazen is altijd leuk. Samen strijden om wie de grootste bellen kan blazen, en iemand helemaal omringen met zoveel belletjes dat ze even helemaal van de wereld zijn. Hoogste tijd om dat een nieuwe traditie te starten voor tijdens huwelijksfeesten. Gelukkig kun je nu met dit leuke setje bij elk huwelijk goed voor de dag komen.

Terwijl anderen klappen en het huwelijkspaar toejuichen kun jij ze blij maken met allemaal belletjes - een beter geluksgevoel is er niet toch? Ook leuk voor kinderen, maar vooral ook leuk voor iedereen die het paar het beste toewenst. Met deze leuke set kun je ook als getuige van bruid en bruidegom hen samen verrassen tijdens bijvoorbeeld de eerste dans. Of wanneer ze het stadhuis verlaten, of bij het feest in de tuin.

Misschien krijgen alle bruidsmeisjes wel een setje, zodat ze de bruid kunnen vergezellen tijdens haar tocht naar het altaar. Of gebruik het bij de eerste kus die de kersverse man en vrouw delen. Eindelijk een cadeautje dat die verspillende traditie van het rijst gooien kan vervangen. Met deze leuke set bellenblaas zijn de mogelijkheden eindeloos, een perfect cadeautje om altijd bij je te hebben als je naar een huwelijk gaat.

Productdetails

  • 2 stuks per set (eenmaal bruid, eenmaal bruidegom)
  • Elke bellenblaas ca. 3 x 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-09-29T08:38:47+00:00