Contact

Beker met brei-motief

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Juist in de herfst of de winter is er eigenlijk niets beters dan zich heerlijk kunnen opwarmen met een warme drank. Nadat je buiten bent geweest even gezellig op de bank ploffen met een dekentje en daarbij een kopje warme thee of chocolademelk. Daarom is deze beker een hartverwarmend cadeau voor de koude feestdagen, zoals Sinterklaas of de Kerstdagen: een praktische beker die met het brei-motief alles lang warm houdt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Op koude dagen maken wij het ons zelf meestal vooral erg gezellig. Dan halen we onze wollige en warme truien weer van zolder of uit de kast. En dan daarna lekker onder een warme deken kruipen.

Maar waarom geldt dat alleen voor mensen en niet voor bekers? Want ook onze koffie of thee wil op de koudere dagen warm blijven. Deze warme dranken moeten juist dan extra lang warm blijven, zodat je er lang van kunt genieten. De makers van deze beker hebben juist daaraan gedacht en een beker ontwikkeld die ons en onze warme dranken door de koude winterdagen begeleidt. De buitenkant van deze beker heeft een gebreid motief. Hierdoor lijkt het alsof deze een heerlijke warme gebreide trui draagt. De witte trui heeft bovendien ook nog drie schattige blauwe, groene en paarse knoopjes. Deze gebreide trui geeft de beker al een warme uitstraling. Daarnaast is de wand van deze mok dubbel, waardoor de hete dranken ook extra lang warm blijven. Zelfs al is het buiten koud, de koffie of thee blijft heerlijk warm.

Deze beker is een leuke attentie voor iedereen die moeite heeft met de koude temperaturen in de wintermaanden. Of je deze nu mee neemt naar het werk of thuis gebruikt, het zorgt altijd voor hartverwarmende gezelligheid. De wintermaanden worden nu vooral heel aangenaam!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:36:48+00:00