Contact

Beestachtige thermometer

Vanaf € 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een ree voor het raam! Als je goed kijkt, dan kun je precies zien hoeveel graden het buiten is. De beestachtige thermometer van duurzaam metaal plak je met zuignappen op het raam en de grappige buitenthermometer hangt perfect. Een origineel idee voor zowel de winter- als de zomerdagen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zal ik een sjaal omdoen of is het niet zo koud buiten? Eén blik op de fraaie ree achter het raam is voldoende om te weten hoe laag of hoog de buitentemperatuur is. Dat is zeer praktisch, omdat het soms hard kan vriezen, terwijl je dat niet echt kan zien. Deze thermometer houdt het buiten goed uit. Hij is vervaardigd van duurzaam metaal en bestand tegen barre weersomstandigheden.

Niet alleen de ree, ook de uil, de eland en de vogel zijn van dezelfde duurzame kwaliteit en hebben allemaal hun eigen charme. Kinderen vinden het vast en zeker prachtig als ze op deze manier kunnen zien hoe koud het buiten is. Spelenderwijs leren ze iets over het meten van een temperatuur. Voor de ouders is het gewoon praktisch om te weten of de handschoenen op de kapstok blijven liggen of mee naar buiten gaan. Bovendien is het een stukje raamdecoratie dat voor een beetje afwisseling zorgt en ook zo nu en dan een extra lach op het gezicht oplevert, want de dieren blijven grappig om te zien, zeker op het raam. Natuurlijk kan de beestachtige thermometer ook op het raam van de kinderkamer bevestigd worden, zodat het kind altijd als eerste weet hoe koud het buiten is. Kortom, een leuk cadeau voor het hele gezin!

Productdetails

  • Afmetingen: 11 x 17 cm
  • Materiaal: metaal
  • Beschikbare uitvoeringen: eland, hert, uil, vogel

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:30:32+00:00