Contact

Beestachtige LED-sleutelhanger

Vanaf € 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De beestachtige LED-sleutelhanger is een origineel cadeau dat je iedereen altijd kunt schenken. Kies uit acht verschillende dieren, van kikker tot koe en van aap tot eend, het dier voor je vriend of vriendin. Niet alleen leuk en grappig, maar ook zeer praktisch om cadeau te krijgen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Er zijn van die kleine hebbedingetjes die niet alleen kinderen leuk vinden. Deze LED-sleutelhangers zijn zo fraai in de vorm van een grappig dier weergegeven, dat ook volwassenen graag een exemplaar op zak hebben. Met een karabijnhaakje hang je je lievelingsdier aan je jas, tas of riemlus. Het is niet alleen een ludieke blikvanger, maar de hanger kan ook zeer praktisch zijn als je in het donker iets uit je portemonnee hebt laten vallen. Het LED-lampje zorgt dan voor het nodige licht in de duisternis.

Kies het dier wat het beste bij je vriend of vriendin pas. Voor de een is dat een kat, voor de ander een eend of een uil. Het grote voordeel is dat je nooit echt het verkeerde dier kunt uitkiezen, want ze zien er allemaal even aandoenlijk en grappig uit. Dit is natuurlijk ook een bijzondere uitvoering van een geluksbrenger of een talisman, zoals anderen het noemen. Naast het handige lampje beschikken deze beestachtige LED-sleutelhangers nog over een andere, speciale functie die deze gadget onderscheiden van andere sleutelhangers. De koe zegt boe en de kikker kwaakt als je op het knopje drukt. Natuurlijk zal de kat een miauw laten horen en gaat het varken knorren. Deze sleutelhangers met grappig geluid en licht zijn de oplossing voor degenen die op zijn naar een leuk, origineel, klein cadeautje.

Productdetails

  • Afmeting en geluid variëren
  • In verschillende uitvoeringen beschikbaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:41:00+00:00