Contact

Beestachtige ijskrabber

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een blik uit het raam is voldoende om te weten dat de voorruit van de auto eerst ijsvrij gemaakt moet worden. En niet alleen de voorruit! Dan komt deze beestachtige ijskrabber goed van pas. De coole ijsbeer of het edele hert, beiden zorgen ze als leuk cadeau-idee in de winter voor een lichtpuntje op ijskoude dagen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dieren zijn geweldig om te zien in de dierentuin of in een mooie natuurfilm op televisie. Het statige hert is normaal gesproken behoorlijk schuw als hij een mens ontmoet, maar als ijskrabber ligt het dier perfect in de hand. Bovendien biedt deze met gewei gewapende herkauwer de helpende hand om het ijs van de ruiten te krabben en het zicht op de weg weer vrij te maken.Voor de ijsbeer is dat een koud kunstje waar hij zijn hand niet voor omdraait. Hij kijkt allang niet meer op van autoruiten met een laagje ijs erop. Net als bij het hert ligt ook de ijsbeer ijskrabber perfect in de hand.

Deze animale ijskrabbers zijn vervaardigd van robuust kunststof, zodat het ijs met een stevige beweging verwijderd kan worden. Dat is wel zo makkelijk als je 's ochtends op weg naar je werk bent en je wellicht ook nog een file in het vooruitzicht hebt. Zorg dat je altijd een beestachtige ijskrabber in je auto hebt liggen en voor de zekerheid nog eentje thuis, zodat je eventueel de buurman uit de nood kunt helpen. Deze beestachtig ijskrabbers zijn een leuk cadeau voor collega's of kennissen, vooral in de wintermaanden. Natuurlijk kun je ook spontaan een keertje de buurman verrassen met een beestachtige ijskrabber als origineel cadeautje!

Productdetails

  • Materiaal: kunststof
  • Afmetingen: naar gelang gekozen dier

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:13:49+00:00