Contact

Beestachtig leuke kookwekker

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wat tikt daar zo? Het zijn deze beestachtig leuke kookwekkers in de vorm van een egel of lieveheersbeestje. Je kunt ze tot maximaal 60 minuten opwinden om op tijd te worden gewaarschuwd wanneer het eten lang genoeg op het vuur of in de oven heeft gestaan. Dit origineel vormgegeven keukenaccessoire is een leuk cadeau voor hobbykoks of bijvoorbeeld ter gelegenheid van een housewarmingfeestje.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor een geslaagd gerecht is een kookwekker bijzonder belangrijk. Koken de aardappels een paar minuten te lang, dan kun je er hoogstens nog puree van maken. Deze beestachtig leuke kookwekker kun je per minuut instellen om de juiste kooktijd in de gaten te houden en je hebt maar liefst 60 minuten tot je beschikking.

Van oktober tot maart houdt de egel zijn winterslaap. De grote uitzondering is echter deze beestachtig leuke kookwekker in de vorm van een egel. Hij is het hele jaar wakker om ervoor te zorgen dat de eieren niet te hard worden en de groente niet te papperig. Het lieveheersbeestje is ook full-time beschikbaar om de boel in de keuken in de gaten te houden. Het bakken van een taart valt of staat bijvoorbeeld met de juiste baktijd.

Naast de hulp bij het koken zorgt de beestachtig leuke kookwekker door zijn uiterlijk altijd voor een prettige sfeer in de keuken, want egels en lieveheersbeestjes zijn nu eenmaal gezellige dieren! De beestachtig leuke kookwekker is een handig cadeau-idee voor iedereen die graag in de keuken staat. Daarnaast is het voor mensen die bijzondere accessoires verzamelen gegarandeerd een cadeau waar ze erg blij mee zullen zijn.

Productdetails

Beestachtig leuke kookwekker

  • Egel of lieveheersbeestje
  • Afmetingen: 6,5 x 6,5 x 4,5 cm
  • Opwindbaar met een timer van max. 60 minuten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:02:08+00:00