Contact

Bebichhichi pop in roze kruippakje

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
De Monchhichi poppen zijn al heel lief om te zien, hun baby's zijn absoluut het einde, nog liever kan niet! De Bebichhichi poppen hebben zo'n onschuldige en tegelijkertijd vertederende blik in hun ogen, dat is gewoon onweerstaanbaar. Deze Bebichhichi pop in roze kruippakje is dan ook het passende geschenk voor kinderen die lieve poppen koesteren.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De zachte, bruine bruine vacht, de aandoenlijke blik in de ogen en de fraaie speen in de mond, dat moet een Bebichhichi pop zijn! Deze baby's van de Monchhichi poppen veroveren al tientallen jaren de harten van kinderen overal op de wereld. Ook ouders van kinderen bewaren vast en zeker nog zoete herinneringen aan deze betoverende, kleine aapjes. Het roze kruippakje van deze Bebichhichi pop is precies het passende kledingstuk, maar voor de Bebichhichi poppen zijn nog veel meer kledingstukken en ook accessoires beschikbaar. Dat komt door de grote hoeveelheid liefhebbers die deze poppen om zich heen hebben verzameld.

Ook de andere Monchhichi poppen hebben fans over de hele wereld zoals het Monchhichi meisje en het Monchhichi jongetje. Kinderen genieten er volop van als ze met een Bebichhichi pop kunnen knuffelen of de baby mee naar bed kunnen nemen. Ook als begeleider naar school of de kinderopvang is de Bebichhichi pop in het roze kruippakje uitermate geschikt. Een prachtig cadeau voor kleine kinderen die graag een eigen, lieve pop in hun nabijheid willen hebben. Vanwege de veiligheid zijn de Monchhichi poppen geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Baby's en peuters onder drie jaar kunnen zich namelijk verslikken in de losse losse delen en dat is levensgevaarlijk.

Productdetails

  • 15 cm groot
  • Door de mogelijke kans op verslikken van kleine delen niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-09-25T19:47:25+00:00