Contact

Bebichhichi pop in blauw kruippakje

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Baby's zijn schattig om te zien, baby-aapjes overtreffen alles. Deze Bebichhichi pop is de baby-uitvoering van de beroemde Monchhichi pop en draagt een passend blauw kruippakje. Een fraai cadeau voor kinderen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De zachte, bruine vacht, de vertederende blik in de ogen, de bolle wangetjes en de speen in het mondje: Dat moet een Bebichhichi pop zijn! Hij draagt een blauw kruippakje en ziet er met zijn schattige oogjes en blauwe kruippakje uit om meteen in je arm te nemen. De speen in zijn kleine mond en de afbeelding van de kat op het kruippakje maken van deze Bebichhichi pop een unieke verschijning die bij kinderen vast en zeker goed in de smaak valt. Ook volwassenen zullen onder de indruk zijn als het huis door zo'n aardige baby wordt opgevrolijkt. Het blauwe kruippakje van dit baby-jongetje is weliswaar een fraai kledingstuk, maar hij kan ook andere kleding dragen. Door de vele fans van de Bebichhichi poppen en de Monchhichi poppen is er een grote hoeveelheid kleding voor de poppen beschikbaar. Hetzelfde geldt voor accessoires die speciaal voor deze poppen zijn vervaardigd.

De Bebichhichi pop is bijna een musthave voor de kinderkamer, want veel kleine kinderen voelen zich heerlijk op hun gemak met dit lieve kameraadje. Ook als hulp bij het in slaap vallen of als begeleider op de weg naar school bewijzen deze poppen hun dienst. De Bebichhichi pop in blauw kruippakje is dan ook een prachtig cadeau voor peuters en kleuters die wel een beetje gezelschap van een lieve pop kunnen gebruiken.

Productdetails

  • 15 cm groot
  • Speen en luier zijn afneembaar
  • Bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden en daarom niet geschikt voor kinderen onder 36 maanden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:22:06+00:00