Contact

BBQ grillzwaard

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een voor allen, allen voor 1. Een BBQ is een gezamenlijk feest maar dat wil niet zeggen dat er niet om het laatste stukje vlees wordt gevochten. Met het BBQ grillzwaard ben je voorbereid op het gevecht en zit jouw buikje altijd vol.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een BBQ is vaak de plek waar ego´s botsen terwijl veelal mannen willen laten zien hoe zij het beste vuurtje kunnen maken en het vlees het best kunnen grillen. Maar wie aan komt zetten met het BBQ grilzwaard heeft bij voorbaat de race al gewonnen. Dit zwaard is geheid het beste attribuut die je op een BBQ zal vinden. Een super leuk cadeau dat op elke BBQ weer een favoriet zal zijn. Met een lengte van 49 cm is dit BBQ grillzwaard een heus wapen waar absoluut voorzichtig mee om moet worden gegaan maar welke wel perfect is om vanaf een veilige afstand jouw eten op de BBQ te kunnen grillen zonder risico je vingers te verbranden.

Het zwaard wordt geleverd met een bijpassend masker zodat jij undercover je grillwerk kan uitvoeren. Ga de strijd aan met het vuur voor het perfect gegrilde vlees welke je vanaf een afstand kan draaien en perfect kan maken met dit BBQ Grilzwaard. Dit cadeau is ideaal voor zowel de hardcore BBQers als de mensen die liever vanaf een afstandje toekijken naar hoe het vlees gaar wordt. Met het 49 cm lange zwaard kan je zo betrokken zijn als je zelf wilt zonder vlak naast de smeulende kolen te moeten staan.

Productdetails

  • Formaat: 49 x 11 cm
  • Gemaakt van roestvrij staal en hout
  • Met bescherming tegen vetspatten en vonken
  • Inclusief masker
  • Alleen gebruiken voor het grillen!
  • Weg te houden van kinderen, niet voor duelleren en niet gebruiken onder invloed!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-12T16:24:41+00:00