Contact

Barbecue spies - BBQ-man

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie grillt daar de worstjes bruin? Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee! Het is de BBQ-man! Deze spies is niet alleen overtuigend door zijn „uitstekende“ optische vormgeving. Daarnaast is dit mannetje namelijk ook nog eens ontzettend handig als gaat om het klaarmaken van worstjes op de barbecue. Vooral de mannelijke barbecue-gasten zullen af en toe misschien hun gezicht wat pijnlijk vertrekken. Grappig idee voor barbecue-feesten!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat ligt daar nu op de grillplaat? Wat voor worstje heeft dit mannetje nu op de barbecue gelegd? Zo wordt barbecuen nog veel leuker! Iedere mannelijke – en waarschijnlijk ook de vrouwelijke gasten – zullen de worstjes nu nog extra graag op de barbecue leggen en omdraaien. Zonder ook maar een keer met de ogen te knipperen staat dit mannetje aan de barbecue en legt wel hele bijzondere worstjes op de barbecue. Speciaal voor de gasten braadt hij daadwerkelijk alle vleesconsumpties op de gewenste temperatuur en smaak. Het design is niet alleen heel grappig, maar deze spies is ook nog eens hartstikke handig!

Door de handige vormgeving van de „beentjes“ kan je deze grillspies namelijk ook overal op hygiënische manier neerleggen. Desondanks blijft de worst omhoog staan en dus ook ver van al het vuil op bijvoorbeeld de tuintafel. Daarnaast heeft de spies aan het andere einde een houten handvat met een hele goede afwerking. Je zult dus nooit meer je vingers verbranden aan de hete spies. De spies is echt een geweldig idee voor mannen die graag de barbecue-koning spelen. Als iemand een tuinfeest geeft met gegrillde hapjes is dit handige mannetje het ideale cadeau. Het barbecue-mannetje is overigens niet alleen handig om worstjes mee te grillen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook stokbrood mee grillen. Wat je er ook mee op de barbecue legt, het zal dit mannetje letterlijk en figuurlijk een worst wezen!

Productdetails

Afmetingen: 5 x 50 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:56:10+00:00