Contact

Balpen drumstokjes

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Opeens is daar dat leuke trommeldeuntje. Gelukkig kun je de balpennen snel omdraaien en meteen de melodie op het tafelblad trommelen. Misschien wil er iets bij zingen, dan gebruik je de balpen drumstokjes weer als pen. Een leuk cadeau voor muzikale vrienden.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je kent het wel. Tijdens het schrijven van het boodschappenlijstje, een brief of bij het invullen van een lang formulier heb je opeens zin om even tussendoor te trommelen. De doorsnee potloden of stiften maken nauwelijks geluid, maar deze balpen drumstukjes, die zijn er speciaal voor gemaakt. Bovendien hebben ze een cool design. Trommelen tijdens het schrijven zorgt altijd voor de nodige inspiratie en helpt bij het fraai formuleren van die belangrijke brief die je vandaag wil schrijven. En misschien sla je twee vliegen in één klap en ontdek je spontaan een uniek trommeldeuntje.

Een ideaal cadeau voor ritmische momenten. Het is altijd leuk om spontaan aan de keukentafel of in het kantoor een drumsolo ten beste te geven. Misschien oogst je er zelfs applaus van collega's of familieleden mee, omdat ze niet wisten dat je over zo'n muzikaal talent blijkt te beschikken. Als verjaardagscadeau voor coole drummers en liefhebbers van originele gadgets. De balpen drumstokjes fleuren etuis op en zorgen op het bureau voor een welkome afwisseling. Perfect om cadeau te doen als het nieuwe schooljaar van start gaat, maar ook als bedankje tussendoor vallen deze schrijvende drumstokjes altijd in goede aarde. Kortom, hiermee sla je de plank nooit mis!

Productdetails

  • 2 stuks
  • Afmeting: 1 x 22,5 x 1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:51:15+00:00