Contact

Bakvorm "Trofee"

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
We are the champions! Bak een taart in de vorm van een bokaal voor iemand die een kampioenstitel verdient. Met deze bakvorm is het maken van zo´n bijzondere taart een fluitje van een cent. Een leuk cadeau-idee voor iemand die op wat voor gebied dan ook een echte winnaar is.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het model van de bakvorm zegt al meer dan genoeg. Hiermee bak je taarten die bij winnaars horen. Je kunt zelfs drie taarten bakken en de nummers één, twee en drie ermee belonen door de taarten op een erepodium te zetten. Het is een groot plezier om dit soort taarten in bijzondere vormen te bakken, omdat het weer eens iets heel anders is dan de traditionele ronde taart of rechthoekige cake.

De smaak bepaal je natuurlijk zelf door het beslag te verrijken met bijvoorbeeld vanille of chocolade. In deze kampioensvorm past maar liefst een liter beslag, dus dat worden goedgevulde taarten! Het bakken van een kampioenstaart is niet alleen leuk bij sportieve prestaties, maar ook op kinderverjaardagen is een bijzondere taart altijd welkom. De bakvorm kan als origineel cadeau worden gegeven maar ook alleen de taart is al een leuk geschenk.

De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat uit de vorm halen van de taarten geen problemen oplevert en het baksel heelhuids de bakvorm kan verlaten. Dat is vanwege de bijzondere vorm in dit geval extra belangrijk. Een origineel en smakelijk cadeau-idee voor kampioenen!

Productdetails

  • Inhoud ca. 1000 ml

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:05:28+00:00