Contact

Badstop papierbootje

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De badstop papierbootje maakt van het bad een grote zee. Een liefdevol vormgegeven bootje met het motief van een wereldkaart. Een leuk cadeau voor kinderen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het papierbootje is net zo'n beroemd stuk om zelf in elkaar te zetten speelgoed als het papieren vliegtuigje. Dit badstop papierbootje is dan ook een origineel cadeau dat iedereen meteen herkent, jong en oud. Het bijzondere aan dit exemplaar is de afbeelding van de wereldkaart op het waterbestendige PVC. De keuze voor dat materiaal is belangrijk, want het bootje moet ook daadwerkelijk in bad kunnen drijven en dat is met echt papier natuurlijk onmogelijk.

Het papierbootje is door middel van een kettinkje aan de badstop verbonden, die op vrijwel alle gangbare afvoeren past. De papieren boot zal nooit zinken en blijft altijd vrolijk op de schuimende golven van het bad dobberen. Hoewel volwassenen dit soort gadgets ook niet schuwen, zijn het vooral kinderen die zich nu telkens weer volop op een bezoek aan het bad verheugen. Het is een originele manier om het bad eens een coole, maritieme look te bezorgen. Tijdens het baden bestuderen de kinderen de wereldkaart en stimuleren daarmee hun fantasie en voorstellingsvermogen. Later willen ze misschien weten waar al die landen dan echt liggen en zo heeft het leuke papierbootje zelfs nog een indirecte educatieve functie. Schip ahoi, we gaan in bad!

Productdetails

  • Materiaal: pvc, rubber, aluminium ketting
  • Afmeting: 21 x 6,5 x 5,5 cm
  • Design: funtastic plastic

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:36:30+00:00