Contact

Badkuip speelgoed van Fisher Price

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Kinderen verheugen zich met dit badkuipspeelgoed van Fisher Price nog meer op een bezoekje aan de badkamer! Het zeepaardje of het draaiende waterrad aan de zuigmat zorgt voor veel plezier tijdens het baden. Een leuk cadeautje voor baby's en kleine kinderen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit is een cadeau waaraan iedere dag weer veel plezier beleefd kan worden. De handige blauwe zuigmat is de basis voor veel vermaak in de badkuip. De speelfiguren zitten met zuignappen op de mat bevestigd. Met de grappige pelikaanvogel kan de kleine bijvoorbeeld water uit het bad scheppen en dan over het waterrad gieten, zodat het rad begint te draaien. De kleine kan het water ook in de verschillende zeesterren gieten. Daarnaast is er nog het rode zeepaardje waarmee hij of zij door het water kan springen. Kortom, alle figuren tezamen zorgen gegarandeerd voor onvergetelijke momenten in de badkuip.

Kinderen vinden het sowieso al leuk om in het water te spetteren, maar met dit badkuipspeelgoed zal het moeilijk worden ze weer uit het bad te krijgen. Het grote voordeel is dat de fantasie van het kind nu ook op een leuke manier wordt geprikkeld. Als het kind genoeg heeft gespeeld en ook schoon gewassen is, dan kan het speelgoed heel eenvoudig van de mat worden gehaald. Bij een volgend bezoek van de kleine huisgenoot kunnen de zeesterren, het waterrad en de pelikaan weer op hun plaats worden gehangen. Een origineel cadeau voor baby's en kinderen.

Productdetails

  • Speelgoed kan aan de zuigmat worden bevestigd
  • 4 verschillende soorten speelgoed
  • Voor peuters vanaf 12 maanden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:40:49+00:00