Contact

Babyslofjes

Vanaf € 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze babyslofjes met diermotief zijn een genot voor kleine babyvoetjes. Ze passen zich aan de vorm van het voetje aan en zorgen voor behaaglijke warmte. Warme voeten zijn vooral voor kruipende baby's geen overbodige luxe. Een passend geschenk voor pasgeborenen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De eerste pasjes na het kruipen zijn voor een baby een enorme belevenis. Opeens ziet de wereld er heel anders uit. Deze grote ontdekkingen van de kleine avonturiers gaan het beste gepaard met een paar originele, warme babyslofjes om de voeten. Daarmee voelt de ondergrond niet alleen heel erg prettig aan, het is ook met het oog op de gezondheid en veiligheid absoluut praktisch om warme slofjes te dragen. Natuurlijk geen saaie opa-sloffen met ruitjes of strepen, maar slofjes met bonte kleuren en grappige dieren zoals kleine lammetjes, zebra's, krokodillen, haasjes of koeien. Dat vinden kinderen leuk en de slofjes passen ook in hun bonte babywereldje. 

Kinderen nemen vaak van alles in de mond om uit te proberen wat voor voorwerp ze nu weer hebben ontdekt. Stoppen de kleintjes deze fraaie babyslofjes in hun mond, dan is het belangrijk om te weten dat het materiaal geen giftige stoffen bevat. De fabrikant heeft hier bewust rekening mee gehouden. Daarom werd bij de fabricage van deze babyslofjes uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke verfmiddelen, zodat er geen gezondheidsproblemen kunnen optreden. De kleine slofjes zijn uitermate geschikt voor baby's tussen drie en negen maanden. Ook als blikvanger zijn de kleine babyslofjes bijzonder succesvol. Een passend geschenk voor kersverse ouders!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:28:28+00:00