Contact

Babyprint met fotolijstje

Vanaf € 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze leuke fotolijstjes, in twee verschillende varianten, kun je niet alleen een mooie foto van je pasgeboren kindje op je bureau of op een andere mooie plek zetten, maar ook een afdruk van de hand of het kleine voetje van je kind. Om nooit meer je kind en zijn of haar kleine hand of voetje te vergeten. Een prachtige herinnering voor altijd!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het ideale cadeau voor de trotse ouders van een pasgeboren kleine baby. Een tijd die nooit meer zomaar terugkomt, die zo snel voorbij gaat, dat je misschien snel zult vergeten hoe klein je lieve kleine meid of jongen is. Een bijzondere manier om dat voor altijd vast te leggen krijg je met dit fotolijstje. Er past een leuke foto in, maar ook een mooie afdruk van het kleine handje of voetje. Heel gemakkelijk om te gebruiken dankzij een speciale soft-air techniek.

Totaal gemaakt van stoffen die niet giftig zijn, dus heel erg geschikt om te gebruiken voor kleine kinderen. Een hele handige en eenvoudige manier dus om een herinnering te krijgen voor altijd. Een mooie manier om je kleine babyvoetje of handje voor altijd te kunnen herinneren. Een mooi cadeautje om mee te brengen bij de geboorte van je kleinkind of de baby van een van je goede vrienden. Een prachtig en persoonlijk cadeautje waar iedereen heel erg blij mee zal zijn. Een prachtig fotolijstje waar jonge ouders heel erg blij mee zullen zijn. Een prachtig fotolijstje waar je nog heel lang plezier van zult hebben.

Productdetails

  • In twee uitvoeringen, normaal of deluxe
  • Met SoftAir, afdrukmassa dat in de lucht droogt
  • Inclusief 1 of 2 afdrukmogelijkheden en een plek voor een foto

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:44:19+00:00