Contact

Babymobile van Fisher Price

€ 49,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze mobiel van Fisher Price ziet er vertederend uit én brengt baby's heerlijk in slaap. Rustgevende melodieën en zacht licht dragen hieraan bij, net zoals natuurlijk de schattige beren met vleugels. Een leuk cadeau voor jonge ouders of de eerste verjaardag van je eigen kind.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze mobile zijn mooie dromen bijna gegarandeerd! De mobiel bestaat uit schattige beren met vleugels, prachtige melodieën en een rustgevende lichtshow die een mooi vlindermotief op het plafond projecteert. Hiermee valt je baby ontspannen in slaap. Een afstandsbediening wordt meegeleverd, om de mobiel uit te schakelen zonder je slapend kindje te storen.

De mobile is een geweldige hulp om baby's in slaap te krijgen en is daarmee een handig cadeau voor veel jongere ouders. Het naar bed gaan is één van de lastigste momenten van de dag. Daarbij kan je best wat hulp gebruiken om de baby te kalmeren. Ter afwisseling zijn er vijf melodieën en kan het licht worden in- of uitgeschakeld.

Tussen de vijf liedjes zit vast en zeker het nieuwe favoriete nummer van de kleine om bij in slaap te vallen. Dit cadeau maakt kinderen én ouders blij. Geef het als cadeau bij een nieuwe telg in de familie of als je vriendin haar eerste baby heeft gekregen. Je kunt natuurlijk ook jezelf een groot plezier doen, door het cadeau te geven aan je eigen baby. Dit is een cadeau om het naar bed gaan te versoepelen door middel van een charmante mobile voor boven het ledikant!

Productdetails

  • Mobile met gevleugelde beren
  • Vijf rustgevende melodieën
  • Langzaam lichtspel
  • Met afstandsbediening
  • Werkt op batterijen (vier stuks)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:11:00+00:00