Contact

Babyfles "Champagneglas"

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Proost! Tot op heden was het voor baby's niet mogelijk ook een toost uit te brengen bij feestelijke gelegenheden. Daar komt nu eindelijk verandering in met deze "Champagne"-babyfles, zodat ook de allerkleinsten met de grote mensen mee kunnen vieren. Alleen voor de allerkleinste ladies en gentlemen. Een bijzonder stijlvol en origineel cadeau voor alle pasgeborenen.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Tijdens een feestelijke gelegenheid met vrienden en familie wordt vaak een toost uitgebracht. Iedereen heft het glas en dan begint de baby te huilen, omdat hij of zij de natuurlijk de enige is zonder een glas champagne! Met dit „Champagneglas“-babyflesje zal een dergelijke situatie nooit meer voorkomen! Ook baby's kunnen nu eindelijk met de grote mensen mee doen. Misschien dan wel niet met champagne, maar wel met warme melk!

Dit grappige flesje is niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens heel erg praktisch. Daarnaast is het flesje natuurlijk vrij van BPA en van 100% geschikt voor baby's. Bovendien kan het „champagneglas“ zonder problemen in de magnetron of in de vaatwasmachine. Ook kan de inhoud aan de zijkant eenvoudig worden afgelezen. Met dit unieke cadeau worden feestelijke gelegenheden eindelijk leuk voor iedereen, zelfs voor de allerkleinsten. Het champagneglas is een perfect geschenk voor de meest stijlvolle baby's: Proost!

Productdetails

  • Gemakkelijk vast te houden
  • Vrij van BPA
  • Geschikt voor magnetron en vaatwasser
  • Hoogte: 21 cm
  • Inhoud: 140 ml

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T04:28:08+00:00