Contact

Baby's speelslak

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een cadeau waarmee je kunt bouwen spelen en sorteren. Dat is baby's speelslak met de bonte blokjes in verschillende vormen en een slakkenhuis dat als sorteeremmer dienst doet. Zit het slakhuis vol blokken, dan klinkt er zelfs een melodie als je ermee schudt. Perfect cadeau voor baby's en peuters.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je kunt er torens mee bouwen, ze naast elkaar leggen of ze door de juiste opening drukken. Er zijn vele mogelijkheden om met de blokken in baby's speelslak om te gaan. De grappig uitziende slak draagt een slakkenhuis waarin allerlei blokjes met verschillende vormen opgeborgen kunnen worden. De uitgesneden vormen in het slakkenhuis stemmen overeen met de vormen van de blokken. Als een baby dat in de gaten heeft, dan zal hij of zij vast en zeker proberen om alle blokken door de juiste opening in het plastic slakkenhuis te duwen. Daarmee leert het kind omgaan met de verschillende vormen van voorwerpen. Niet alleen de aparte vormen en de bonte kleuren maken van deze slak een highlight in iedere kinderkamer, maar ook de melodie die het grappige dier voortbrengt. Schud je namelijk met het slakkenhuis, dan klinkt er een kort wijsje. Dat vinden de kleine meisjes en jongens vast en zeker erg spannend.

Natuurlijk moeten de blokjes ook weer uit het slakkenhuis worden gehaald. Dat is mogelijk door het slakkenhuis er gewoon af te halen. Dat is zeer gemakkelijk en zo kunnen de blokjes weer opnieuw worden gebruikt voor leuk en amusant speelplezier waarbij de kleintjes ook nog wat leren. Een leuk cadeau voor de allerkleinsten.

Productdetails

Inhoud:

  • 10 bonte blokken
  • Melodie bij het schommelen van de slak
  • Slakkenhuis kan gemakkelijk worden afgenomen
  • 2 knoopcellen

Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T05:05:21+00:00