Contact

Baby fotolijstje met naamsticker

Vanaf € 17,95
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een persoonlijk cadeautje voor kersverse ouders en grootouders. Met dit leuke fotolijstje kun je een mooie foto van de pasgeborene in een mooi ontwerp op je bureau, in de woonkamer of aan de muur kwijt. Zodat iedereen kan zien welke nieuwe wereldburger verwelkomt mag worden! Een hele mooi en lief cadeautje, wat elke ouder graag zal ontvangen.

* Verplichte velden

€ 17,95
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Als een baby net geboren is, is er zoveel om te regelen, te doen en te leren. Zoveel nieuwe dingen die de kersverse ouders overweldigen, en dan ook nog eens al die vrienden en familieleden die langs willen komen om het kleine grut te komen bewonderen. Op die momenten is het goed om de vermoeide ouders er een klein beetje aan te herinneren hoe trots ze mogen zijn op hun kleine kindje. En ook als ze dat op dat moment nog niet kunnen, kun je ze met dit leuke cadeautje een manier geven om altijd te herinneren wat voor een prachtig klein kindje ze op de wereld hebben gezet.

Een mooi fotolijstje waarin een mooie foto van de kleine gedaan kan worden, met leuke stickers er bij om de naam van het kleintje eronder te zetten. Een super mooi fotolijstje dat lang in de woonkamer zal hangen. Ook leuk voor vaders die al weer veel te snel hun kleine moeten missen omdat ze weer aan het werk moeten. Een geweldig en persoonlijk cadeautje! Ook handig voor grootouders die niet altijd alle namen goed kunnen onthouden van hun kleinkinderen. Perfect ook voor grote zussen en broers die met dit fotolijstje hun broertje of zusje kunnen verwelkomen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T21:24:56+00:00