Contact

Baby foto sneeuwbal

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze lieve baby foto sneeuwbal is perfect om een foto van jouw favoriete baby in te bewaren. Of dit nou je eigen kind is of die van een vriend of vriendin, dit cadeau maakt de foto nog een stuk schattiger.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De sneeuwbal die je kan schudden om vlokjes ´sneeuw´ in een vloeistof rond te laten dwarrelen kent waarschijnlijk iedereen wel. Meestal is de sneeuwbal gevuld met iets van de stad waar je deze koopt zoals een mooi monument, een bijzonder park of een leuk café. Met de baby foto sneeuwbal heb je niet alleen een leuke sneeuwbal waar je een foto in kan stoppen, ze zijn ook nog eens leuk versierd met een paard, een beer en een baby in het roze of blauw. Dit maakt het een super leuk cadeautje om te geven wanneer er een baby is geboren.

Je hebt de keuze uit twee verschillende sneeuwballen welke heel traditioneel in baby blauw en baby roze zijn gemaakt. In de sneeuwbal bevindt zich naast de vloeistof en de sneeuwvlokken ook nog een super schattig knuffelpaardje met daarop een knuffelbeer die probeert paardje te rijden. Op zichzelf is dit al een super schattig babycadeau maar deze baby foto sneeuwbal heeft ook nog eens de mogelijkheid om zelf een foto voor op de achtergrond toe te voegen. Zo kan je dit cadeau helemaal persoonlijk maken voor de geboorte van een kindje van vrienden of een familielid. Geef bijvoorbeeld een foto van de vader of moeder als baby cadeau bij de geboorte van hun nieuwe aanwinst en vier samen deze bijzondere gebeurtenis.

Productdetails

Kleur: blauw of roze

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:38:07+00:00