Contact

Foto-cadeaudoos voor baby´s

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
De foto-cadeaudoos voor baby´s is een cadeau dat perfect is om te geven bij de geboorte van een kind of tijdens de eerste verjaardagen. De doos kan aan vier kanten worden versierd met foto´s waarmee bijvoorbeeld de eerste jaren van een kind kunnen worden uitgebeeld.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De geboorte van een baby is een prachtige gebeurtenis waarbij ouders en kind overladen worden met kleurrijke cadeautjes. Om ervoor te zorgen dat jouw cadeautje extra opvalt is er deze mooie foto-cadeaudoos om jouw cadeautje in te verpakken. Hierdoor is niet alleen het cadeautje zelf een blijk van waardering maar is ook de verpakking een cadeau op zich. Deze foto-cadeaudoos is een ontzettend lief en persoonlijk cadeau om aan iemand te geven. De vier zijdes van de doos kunnen versierd worden met een foto waardoor je de doos een super persoonlijk tintje kan geven.

Daarnaast zit er een mooie grote strik op de doos waardoor het meteen een geweldig verpakt cadeau is. Er zijn twee verschillende varianten cadeaudozen; in het roze en in het blauw waarmee heel klassiek een cadeautje kan worden gegeven vanwege de geboorte van een jongetje of een meisje. Maar cadeaudoos is natuurlijk ook ideaal om het cadeautje voor de eerste of tweede verjaardag van een kindje in te stoppen en de doos te versieren met foto´s van de eerste levensjaren van de jarige. Hoe je ook kiest om de foto-cadeaudoos te gebruiken je bent ervan verzekerd dat je aankomt met een super leuke en persoonlijke cadeauverpakking welke misschien wel meer zal worden gewaardeerd dan de inhoud.

Productdetails

  • Beschikbaar in de kleuren blauw en roze
  • Biedt ruimte voor 4 foto´s
  • Afmetingen: ca. 10 x 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-02-21T08:26:48+00:00