Contact

Autostickers "Just Married"

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Iedereen mag het weten! Jullie zijn pas getrouwd! En hoe kun je dat beter aan iedereen vertellen dan door het met deze leuke (afwasbare) stickers op je achterruit van de auto te plakken! Uit de weg voor dit pasgetrouwde stel!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De huwelijksdag is voorbij en nog lang denk je er aan terug. Je bent gewoon nog steeds helemaal verliefd en kunt nog wegzwijmelen bij het denken aan al die kleine momentjes die jullie hebben gedeeld op jullie grote dag. En ja, dat is soms best een beetje gevaarlijk als je op de weg zit. Je hoofd is nog in de zevende hemel en ondertussen rijd je in de auto. Maar goed dat er deze leuke stickers bestaan die alle weggebruikers om je heen direct laat weten wat voor een gevaar op de weg je eigenlijk vormt.

Nee, ze hoeven niet op te passen voor de hond, of voor de baby aan boord - jullie zijn gewoon pas getrouwd! En daarom zullen mensen gewoon vriendelijk naar je lachen als je iets te lang vergeet op te trekken bij het groene licht. Dat de bestuurder achter je nu weer moet wachten voor het rode licht zal hij of zij nu wel kunnen begrijpen. Tenminste, dat moet toch wel? In ieder geval helpen deze leuke stickers er aan mee om iets meer begrip bij je medeweggebruikers op te brengen. Of in ieder geval vertellen ze dat wat jij de hele dag graag aan iedereen vertelt: jullie zijn getrouwd!!! Een super leuk cadeau voor een pasgetrouwd stel!

Productdetails

  • Afmeting: ongeveer A3-formaat
  • Oplosbaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T00:26:20+00:00