Contact

Asbak "Fire Bucket"

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Brand. Dat staat er in het Engels op de Fire Bucket asbak, een origineel cadeau dat door het retro-design van een ouderwetse brandemmer meteen de aandacht trekt. De asbak Fire Bucket kan overal worden opgehangen of neergezet zoals in de woonkamer, op het balkon of op de tafel in de tuin.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze brandemmer is niet gemaakt voor zijn oorspronkelijke functie, namelijk de brand blussen. Hij doet nu dienst als een modieuze asbak voor trendbewuste mensen die roken en hierin de resten van hun sigaretten kunnen achterlaten. Natuurlijk kun je met de emmer doen wat je wilt en er bloemen in zetten of voor andere doeleinden gebruiken. Het vuurvaste aluminium maakt hem echter bijzonder geschikt voor het gebruik als fraaie retro asbak, die zowel binnenhuis als buitenshuis prima past. Zet hem op tafel, op de grond of hang hem met hengel aan de muur van het terras.

Door het handige formaat van 110 x 100 mm is de retro asbak ook gemakkelijk te transporteren en kan hij bijvoorbeeld mee op reis in de caravan of vindt een plekje op het terras van het gehuurde zomerhuisje. Het is niet alleen een ideaal cadeau voor mensen die roken, maar ook voor degenen die rokers en rooksters gastvrij willen ontvangen. Het zand wordt niet meegeleverd, maar dient zelf te worden aangeschaft om er vervolgens de rode brandemmer mee te vullen. Het zand zorgt ervoor dat sigaretten of sigaren eenvoudig gedoofd kunnen worden en de sigarettenpeukjes onder het zand bedolven blijven. Dit veroorzaakt dan geen onnodige sigarettenrook meer.

Productdetails

Afmeting: 110 x 100 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T13:27:14+00:00