Contact

Asbak "fabriek"

Vanaf € 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Of het nu een sigaret, een pijp, een sigaar of een vredespijp is, dit cadeau is voor alle rokers onder ons. Wil je zo iemand eens een originele asbak cadeau doen, dan zit je met dit model in de vorm van een “fabriek” helemaal goed. Leuk en grappig cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De ochtend breekt aan, de machines worden in gang gezet en een nieuwe ploeg arbeiders begint aan een dag vol hard labeur. Na enige tijd ontwaren we dan ook de rook, damp en stoom die uit de torens van de fabriek naar de hemel stijgt. Of is het een illusie?! Want deze asbak “fabriek” lijkt net echt! De vorm is gemodelleerd naar de gevel van een echte fabriek en wanneer je er bijvoorbeeld een sigaret op legt, dan komt de rook door de torens heen, wat een zeer grappig en levensecht effect geeft.

Nu kan je echt roken als een schoorsteen en je kan er van op aan dat mensen dit leuke hebbeding meteen zullen opmerken. De asbak komt in wit of zwart en is door zijn mooie design en strakke lijnen een eyecatcher in elk interieur. Je kan het natuurlijk ook cadeau doen als een reminder voor de ontvanger om zijn kwalijke gewoonte stop te zetten, want zijn of haar longen zullen naar verloop van tijd zo zwart zien als het roet in de schoorstenen van de fabriek. Hoe dan ook is dit een erg grappig en origineel cadeau, leuk als bedanking of helemaal zomaar!

Productdetails

  • Afmetingen: 10,5 x 13 cm
  • Kleur: zwart of wit

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:16:40+00:00