Contact

Aquarium "Vishotel"

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Goudvissen hebben een kort geheugen, zo zegt man. Maar dit vishotel blijft toch een beetje in je kop hangen, zelfs als je een goudvis bent. Want waar wil je nu liever lekker rondjes zwemmen van in dit fijne vishotelletje? Een leuk cadeautje voor wie een visje heeft!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een modern hotel in Bauhaus-stijl. Een hotel waarin een visje heerlijk vrij kan rondzwemmen. Je zou bijna zelf goudvis willen zijn bij het zien van dit gave design. Dit aquarium is een echte eyecatcher, voor jezelf en voor het visje dat hierin mag wonen.

De nieuwe woning van het visje is van alle gemakken voorzien. Hij is bijvoorbeeld waterdicht, wat voor viswoningen een absolute noodzakelijkheid is. Een woning die leegloopt zou het bij de gevinde dieren slecht doen. Bovendien is hij van glas, zodat de vis gezien kan worden en tegelijkertijd zelf ook de buitenwereld kan bekijken.

Het vishotel is trouwens ook stapelbaar. Je kan dus meerdere van deze ontwerpen op elkaar zetten – hotels moeten bij succes tenslotte ook uitbreiden. En een succes zal dit cadeautje voor de liefhebber van visjes zeker zijn. Een leuk cadeautje voor een verjaardag of housewarming bijvoorbeeld.

Productdetails

  • Aquarium
  • In stijl van een Bauhaus-gebouw
  • Materiaal: glas

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T20:37:26+00:00