Contact

Anti-stress granaat

Vanaf € 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een grappig cadeautje met een boodschap die zeker overkomt. Voor iedereen die op scherp staat en even wat af moet koelen! Teveel gedoe, geen tijd voor jezelf? Met deze granaat kun je even lekker ontspannen, en in je hoofd opblazen wat je wilt. En dat helpt! Tegen stress.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wanneer je baas weer eens een onmogelijke opdracht voor je heeft, of wanneer je even geen idee meer hebt wat je moet doen. Dan is er dit leuke cadeautje! Hij komt zo vanuit de film naar je toe gerold, als een echte MacGyver kun je nu alle situaties aan! Ja, je zet ze allemaal naar je hand, met deze handige granaat. Want wat het probleem ook is, neem deze granaat er bij, en je problemen zullen zeker opgelost worden. Verkrijgbaar in de leuke kleuren roze en zwart. En het geheim ligt er in dat de pin er niet uit kan, maar dat je er heerlijk in kunt knijpen. Een anti-stress bal dus eigenlijk, maar dan super grappig.

Een leuk cadeautje voor iedereen die even niet weet wat hij met een situatie aan moet, en om te zorgen dat wanneer de spanning om te snijden is er geen ongelukken gebeuren. Want dit is de meest veilige granaat ter wereld! Hij zorgt er voor dat wanneer er iemand op springen staat, er weer een beetje rust en ontspanning terugkomt. Een grappig cadeautje dat voor grappige situatie kan zorgen en een erg leuk cadeautje is voor bijvoorbeeld tijdens het studeren voor die belangrijke toets.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:42:26+00:00