Contact

Anti-stress ballen

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Op voorraad

Nooit meer stress! Verminder de stress met deze grappige anti-stressballen en bereik snel weer rust en kalmte. Met dit praktische cadeau voor in de tas of broekzak kan je overal geestelijke en lichamelijke onrust afreageren. Je zult al na korte tijd weer helemaal de rust in het hoofd terugvinden en zo heb je eindelijk weer aandacht voor de echt belangrijke dingen in het leven. Met dit cadeau heb je weer energie voor tien!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het verminderen van stess is tegenwoordig een eeuwigdurend thema in de maatschappij. Er zijn talloze aanbiedingen voor het tegengaan van stress en druk. Maar nog beter dan een dure therapie of een onbetrouwbare goeroe zijn deze handige anti-stressballen! Deze ballen, die er zelf misschien ietwat gestresst uit zien, kan je gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Als je een volgende keer de stress op voelt komen, haal je ze gewoon uit de tas of broekzak. Op kantoor, thuis voor de televisie of in de trein van werk naar huis: stress afbouwen kan overal en was nog nooit zo gemakkelijk! Afreageren en weg is de stress!

Dit cadeau is erg geschikt voor iedereen, die zich thuis, op kantoor of in andere alledaagse situaties makkelijk laten stressen of zichzelf soms te veel druk oplegt. Met de stressverminderende ballen lukt het je op een makkelijke manier even door te kunnen ademen en snel weer rust en harmonie te vinden. Dit grappige en originele cadeau wordt als set van 3 ballen geleverd en is de perfecte attentie voor tussendoor of bij een wat gestresste situatie. Een perfect cadeau voor jezelf of voor die ene gestresste collega!

Productdetails

In 3 verschillende formaten

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-07-15T02:05:21+00:00