Contact

Ansichtkaarten om te beplanten

Vanaf € 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze leuke ansichtkaarten met verschillende ontwerpen geef je iemand niet alleen een leuke groet, maar ook een klein tuintje voor in de vensterbank om te beplanten met tuinkers (zaadjes inclusief) en hun groene vingers te gebruiken. Leuke kaarten die net even anders zijn. Een erg leuk cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Er zijn miljoenen leuke ansichtkaarten met mooie plaatjes en bijzondere groeten voor alle gelegenheden. Hoe vind je nu ooit de juiste, om echt iets leuks te vertellen? Gelukkig hoef je nu niet verder te zoeken. Met deze leuke kaarten met verschillende motiefjes, geef je namelijk niet zomaar een leuke kaart.

Deze kaarten zijn op zich al leuk als je ze krijgt maar ze worden nog veel leuker in de dagen er na. Want met deze kaart kun je direct je groene vingers gebruiken. Zet de kaart in de vensterbank en gebruik de meegeleverde tuinkerszaadjes om een wel heel bijzondere achtergrond voor je kaart te creëren. Vergeet niet na een paar weken de plantjes te oogsten! Lekker op een boterham met kaas, bijvoorbeeld.

Een superleuk cadeautje dat iemand echt niet verwacht als hij of zij een kaart openmaakt. Leuk voor alle gelegenheden! Ook geschikt voor iedereen die geen tuin heeft, of niet over groene vingers beschikt en natuurlijk een leuk biologie-experiment om samen met de kinderen te doen

Productdetails

  • Beschikbaar in twee uitvoeringen
  • Afmetingen: 10 x 12 x 12 cm.
  • Materiaal: kunststof
  • Inclusief tuinkerszaad geleverd

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:27:26+00:00