Contact

Amazone in glazen kubus met gravure

Vanaf € 44,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een elegante paardrijdster met hoed beweegt zich voort op een fraai paard. Dit prachtige beeld wordt gecompleteerd met de gave aardbol waarin amazone en paard zich bevinden. Een uniek en te personaliseren cadeau voor liefhebbers van edele viervoeters.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Paardrijdsters zullen onder de indruk zijn als ze met dit bijzondere cadeau in contact komen. Je kunt er uren naar kijken, zo fraai en gedetailleerd is dit met lasertechniek vervaardigde paard met amazone vormgegeven. Let eens op de benen van het paard, ze zijn gracieus en staan precies in de juiste looprichting. Door het driedimensionale effect kun je het paard vanuit allerlei verschillende gezichtspunten bewonderen.

Niet alleen paardrijdsters zullen onder de indruk zijn, ook mensen die graag iets origineels als decoratie in hun woning of kantoor hebben staan. De amazone in de glazen kubus zal een heel bijzondere positie innemen als de gravure op de voorzijde van een persoonlijke boodschap is voorzien. Dat kan een geboortedatum zijn, de naam van de ontvanger of een passende spreuk. Dit is allemaal in handen van degene die het cadeau geeft en zijn of haar creativiteit.

Als verjaardagscadeau of als cadeau voor de jubilaris, er zijn tal van gelegenheden om iemand een persoonlijk cadeau te overhandigen. 'Namens al je collega's', 'Hou je taai' of 'Piet is de liefste' zijn een paar voorbeelden van opschriften. Je hebt maximaal 30 tekens tot je beschikking om een passende tekst te formuleren.

Productdetails

  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:10:17+00:00