Contact

Al Dente spaghetti timer

Vanaf € 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze leuke gangster Al Dente is het kleine neefje van Al Capone. Net zo cool als zijn oom, maar nog een stuk leuker want hij kan er voor zorgen dat je de perfecte spaghetti kunt serveren! Een leuk cadeautje voor iedereen die van Italiaans eten houdt, en natuurlijk voor iedereen die van koken houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze Al Dente timer speciaal voor spaghetti is een mooi cadeautje voor iedereen die graag spaghetti of andere pasta kookt. Want het lijkt zo makkelijk. Je doet de pasta in een pan met kokend water en wacht een tijdje tot de pasta klaar is. Afgieten, lekkere rode saus er bij, of misschien een roomsaus met spekjes? Dat is lekker en makkelijk toch! Maar wacht eens even, want hoe weet je precies wanneer de pasta klaar is? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Maar met deze leuke gangster kun je eindelijk precies weten wanneer je pasta klaar is, en ook nog eens op een hele leuke manier!

Want Al Dente kent zijn klassiekers, en dan natuurlijk de opera klassiekers van Verdi! Ja, Al Dente gaat zelfs voor je zingen wanneer de pasta klaar is. Zodat je zelf kunt kiezen hoe 'al dente' je je pasta wilt hebben. Hij zingt na 7 minuten de triomfmars uit "Aida", na 9 minuten zingt hij het stuk gevangenenkoor uit "Nabucco". En met klap op de vuurpijl, voor als je pasta 11 minuten moet koken - of als je gewoon de gangster nog niet hebt verteld dat hij zijn mond moet houden, kun je luisteren naar het bekende stuk La Donna è Mobile uit "Rigoletto". Een prachtige manier om je in de Italiaanse sfeer te brengen, en om de perfecte pasta te kunnen serveren!

 

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:51:16+00:00