Contact

Air Fork One - kindervork

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het kan behoorlijk vermoeiend zijn een klein kindje te voeden. Met dit leuke cadeau krijgen zullen ze nooit meer de kaken op elkaar houden, maar alles groentes opeten. Ze zullen helemaal onder de indruk zijn van dit leuke vliegtuigje en al helemaal als je daar zelf nog wat realistische vliegtuiggeluiden bij maakt. Hiermee leert jouw kind al heel snel zelfstandig met een vork te eten!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Is iedereen startklaar? Met de Air Fork One kindervork weten wij zeker dat iedere start en iedere landing tijdens het eten perfect uitgevoerd zullen worden. Deze kindervork ziet er uit als een vliegtuig en zal gegarandeerd voor een hele hoop plezier tijdens het eten zorgen. Ouders moeten vaak en veel trucjes bedenken om hun kinderen aan het eten te krijgen. Meestal lukken die niet en de kleintjes houden de kaken stevig op elkaar. Hoe vaak moest jij niet de kleinste met vliegtuiggeluiden overtuigen de mond open te doen? Die tijden dat je naast de kinderstoel een theatershow op moest voeren, liggen nu definitief achter je! Met deze leuke vork breekt namelijk een nieuw tijdperk aan, waarbij de kinderen vanzelf hun bordje zullen leeg eten.

De Air Fork One is namelijk een handig en leuk cadeau-idee om een normale maaltijd in een spannend avontuur te veranderen. Voor kinderen bestaat er namelijk niets leukers dan zelf een vliegtuig te morgen besturen. Het is dan wel geen echte, maar komt toch behoorlijk in de buurt. Het handvat is voor kinderen goed vast te houden. Het zorgt er voor dat het leren eten met mes en vork een grappige en uitdagende aangelegenheid wordt.

Daarbij moeten wij de echte eet-weigeraars overigens waarschuwen: dit cadeau laat je niet alleen lachen, maar doet je even vergeten waarom je die groentes ook alweer niet je mond wilde stoppen. Een geweldig cadeau voor kinderen en natuurlijk voor hun ouders!

Productdetails

  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Afmetingen: 13 x 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T23:31:54+00:00